Mezoterapie

Mezoterapia virtuala este o metoda din ce in ce mai folosita in tratarea problemelor fetei si a corpului. Mezos=mijloc,terapia=terapie. Mezoterapia=tratarea stratului de mijloc al pielii(derm)unde se afla fibrele de colagen si elastina.

Care este avantajul folosirii tehnicii de mezoterapie? Prin aplicarea unui produs cosmetic pe fata, doar 5% are capacitatea sa ajunga in straturile profunde ale pielii. Cu ajutorului aparatului de mezoterapie , porii se largesc instant cu pana la 400 de ori si produsul cosmetic este penetrat peste 90% in derm. Porii revin la valoarea initiala imediat ce se incheie procedura.

Astfel, prin mezoterapie virtuala faciala putem trata probleme de elasticitate ale pielii, de hidratare, de reducere a ridurilor , de prevenire a aparitiei ridurilor prin introducerea in derm a serurilor specific (acid hialuronic, colagen,vitamine).

Asa cum ii spune si numele, mezoterapia faciala are efect “in terapie”, adica este nevoie de un set de 4- 8 sedinte efectuate la dintanta de 3-6 zile, in functie de aspectul pielii, dupa care urmeaza terapia de mentinere, la inceput la 2 saptamani, apoi la o luna. Seturile de 4-8 sedinte trebuie repetate de 2-3 ori/an.

1 sedinta mezoterapie fata(peeling,mezoterapie 15 min cu ser sau fiola,masca, crema ) – 120 lei – durata tratament 45 min;

4 sedinte mezoterapie fata  – 420 lei;

1 sedinta mezoterapie fata, gat si decolteu (peeling, mezoterapie 25 min cu ser sau fiola, masca, crema) – 200 lei – durata tratament 1 ora;

4 sedinte mezoterapie fata, gat si decolteu – 490 lei.

1 sedinta mezoterapie fata (peeling, masaj, mezoterapie cu ser sau fiola, masca, crema de final) -140 lei

Daca  procedura de mezoterapie este  efectuata in cadrul unui alt tratament (basic, microdermabraziune,oxigenoterapie), pretul este de 60 lei in plus fata de pretul tratamentului respectiv.