Dermapen

Dermapen-ul este, dupa cum ii spune si numele, un dispozitiv in forma de creion  cu care se poate interveni  in derm, acolo unde substantele active din produsele cosmetice nu ajung “neajutate”.

Dermapen-ul este o tehnologie relativ  noua (2010), dar revolutionara! Acest dispozitiv are un capat cu ace, poate avea viteza si adancime reglabila in functie de zona fetei si de tipul de piele pe care lucram.

Care este principiul? Provocand o leziune (usoara in cazul esteticienelor), organismul reactioneaza prin producerea de fibre de colagen si elastina pentru a repara tesutul lezat. In acelasi timp, aplicandu-se pe fata un ser cu nanoparticule, acest ser(cu acid hialuronic, cu vitamine) patrunde in derm prin microcanalele facute de dermapen.

Pentru ce afectiuni este recomandat? Cu ajutorul dermapenului tratam ridurile , cicatricile, petele solare si intervenim , bineinteles,  in nivelul de hidratare si aspectul general al tenului.

Contraindicatii? Este contraindicat in acneea severa netratata (se poate trata prin cateva tratamente clasice si apoi se poate interveni cu dermapenul), ten cuperotic, cancer de piele, sarcina, alaptare.

De cate sedinte este nevoie si la ce interval? Numarul de sedinte si frecventa cu care se fac depinde de afectiunea pielii, de nivelul la care se doreste sa fie adusa calitatea pielii si de adancimea la care se lucreaza. Este bine sa fie luate in calcul sedinte la distanta de 3-4 saptamani, efectuate in anotimpul rece. Aceste seturi de sedinte pot fi repetate de 2 ori/ an.

Recomandari dupa tratament? Dupa tratament se recomanda folosirea intensa de seruri si creme specifice fiecarei afectiuni si bineinteles, creme cu protectie solara. Nu se recomanda expunerea la soare  sau la solar timp de o saptamana minim.

Preturi:

O sedinta dermapen fata  – 250 lei  (peeling enzimatic, ser, dermapen, masca, crema de final)- 45 min;

O sedinta dermapen fata, gat si decolteu – 350 lei – durata tratament 1 ora;