Epilare progresivă de lungă durată LASER

 

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp este o preocupare veche. Metodele au performat din ce în ce mai mult și acum culminează cu laserul cu 3 lungimi de undă. Principiul constă în faptul că melanina (pigmentul de culoare închisă ) din firul de păr atrage lumina emisa de laser( Lumină Amplificată prin Stimularea Emisiei de Radiație) și o transformă în căldură, care, condusă de-a lungul firului de păr, afectează celula care îl generează. Radiațiile emise sunt neionizante, adică nu sunt periculoase pentru piele.

Întrebări frecvente:

+ De câte ședințe am nevoie pentru a scăpa de firele de păr nedorite?

Teoretic este nevoie de 6-8 ședințe la distanță de 4-5 săptămâni, dar teoria se aplică pentru persoane perfect sănătoase. Practic pot fi mai mult de 8 ședinte și apoi urmeaza întreținere la 6-12-24 luni sau chiar mai rar.

+ De ce nu avem ședinte full body?

Pentru ca nu vrem sa fiți tentate să epilați părti ale corpului la care metoda nu ar avea succes si pentru că nu facem laser pe față. Pentru față, facem electroepilare, care este într-adevăr definitivă, nu necesită ras înainte și funcționează și pentru firele de păr deschise la culoare. Și nu vrem să facem rabat la calitate și bineînțeles,vrem să vă acordăm timpul necesar pentru o procedură făcută corect. Nu lucrăm “pe bandă”.

+ De la ce vârsta pot începe epilarea cu laser?

Puteți începe epilarea cu laser atunci când s-au stabilizat “furtunile” hormonale. Metoda nu este contraindicată nici mai devreme, dar este pusă la îndoială eficiența ei. Nu facem pentru persoane sub 15 ani și nu o recomandăm sub 17-18 ani.

+ Cine nu poate face epilare cu laser?

– femeile însărcinate (nu există dovezi că ar afecta fătul, dar mai bine se amâna procedura);

-persoanele care au cancer (în special cel de piele). Daca tratamentul pentru cancer s-a terminat, întrebați oncologul dacă este permisă procedura;

– persoanele care urmează tratamente cu medicamente fotosensibilizante ;

-persoanele care iau  tratament cu roaccutane (epilarea poate începe la 3 luni după terminarea tratamentului);

– persoanele cu diabet, epilepsie, afectiuni ale pielii (psoriazis, dermatite);

+ Cum mă pregătesc pentru procedură?

Trebuie să nu epilați sau pensați părul cu cat mai mult timp înainte (ideal 2 luni). Înainte cu 24 de ore trebuie ras. Nu îl radem in cabinet, trebuie ras cu 24 de ore înainte. Nu trebuie să aveți pielea bronzată și nici nu trebuie să vă expuneți la soare sau solar cel puțin 72 de ore după procedură. Nu folosiți creme de ras pentru îndepărtarea parului și nu folosiți  loțiuni parfumante sau deodorante în ziua procedurii.

+ Epilarea cu laser îmi afectează sănătatea?

Nu există studii care să confirme incidenta unor afectiuni legate de epilarea cu laser pe termen lung. După procedură poate apărea eritem, mâncarime, ușoară arsură, dar nu pe termen lung.

+ Succesul epilarii este garantat 100%?

Studiile arată ca 80% dintre subiecți răspund foarte bine la procedură. Noi vă asigurăm că facem tot ce ține de noi pentru ca procedura să fie una de succes. Laserul nostru este unul bun, de ultimă generație, dioda are 1200 watti si este fabricată în Germania. Ne-am insușit cu succes trainingul, având fiecare dintre noi peste 15-20-25 de ani de cosmetică în spate. Am mai lucrat cu IPL 8 ani în salon.

LASERUL NU FUNCȚIONEAZĂ PE FIRELE DE PĂR DESCHISE LA CULOARE!

Pentru bărbați nu lucrăm inghinal intim.

Preturi:

Picioare lung femei/ bărbați  – 350/450 lei;

Gambe femei/ bărbați – 200/300 lei;

Coapse femei/ bărbați  – 220/320 lei;

Axila femei/bărbați  – 130/180 lei;

Linie bikini – 150 lei;

Inghinal total (interfesier inclus) – 200 lei;

Brate scurt femei/ bărbați  – 150/200 lei;

Brate lung femei/bărbați  – 200/250 lei;

Piept barbați – 200 lei;

Abdomen bărbați – 200 lei;

Piept plus abdomen bărbați – 350 lei;

Spate bărbați jumătate/întreg -200/400 lei;

Pachet picioare lung, inghinal total, axila, brate lung femei – 750 lei;

Pachet picioare lung, inghinal total, axilă femei – 600 lei;

Pachet gambe (inclus genunchi, laba piciorului, degete ), inghinal total, axila femei  – 450 lei;

Pachet inghinal total, axilă  femei – 300 lei.