Oxigenoterapie

Lansat cu mare valva in SUA, tratamentul cu oxigen hiperbaric a fost introdus in Romania acum cativa ani drept tratamentul Madonnei.Aceasta terapie  cosmetica incepe sa devina un trend si in randul romancelor pentru ca reprezinta o alternativa la tratamentele mai invazive cu toxina botulinica sau acid hialuronic.

Ideea isi are originile in aplicatiile mult mai vaste , medicale, ale camerei hiperbare, conceputa initial pentru salvarea scufundatorilor, dar care s-a extins in tratarea unor boli mult mai grave, de la scleroza in placi, ulcere varicoase pana la leziunile diabeticilor, afectiuni osoase, autism.

Terapia cosmetica consta in faptul ca aparatul  ia din atmosfera oxigenul (de puritate 20%), il purifica pana la peste 90% , apoi il hiperbarizeaza. Oxigenul hiperbarizat este pulverizat cu un aerograf pe tenul clientei pe care s-a administrat inanite serul specific tenului (lifting, hidratare profunda, calmare, antiacneic,albire).

                Cum actioneaza oxigenul hiperbaric ?

 Cu varsta, dermul se matifiaza, capilarele se atrofiaza, pliurile de expresie devin riduri. Structurile de colagen si acid hialuronic sunt vitale pentru un aspect tineresc si fin al tenului si sunt primele care sunt afectate de trecerea timpului. Fara oxigen, revitalizarea colagenului fragmentat si acidului hialuronic degradat este aproape imposibila. Tenul mereu alimentat cu oxigen si nutrienti prin vasele de sange si capilare arata mereu fresh si vitalizat.             Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul  si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate. Vasele sanguine si capilarele care transporta oxigen in derm se subtiaza si se atrofiaza la randul lor, pe masura ce inaintam in varsta. Terapia cu oxigen hiperbaric suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.

Cornwall Dermatology Research – Anglia confirma ca moleculele de oxigen patrund prin presiunea hiperbarica in derm de 3 ori mai rapid decat cele aduse de sistemul sanguin.

Institutul de biotehnologie medicala Fraunfhofer – Germania dovedeste ca formarea depozitelor de nutrienti care asigura un ten proaspat si hidratat este de 60 de ori mai rapida prin tratament cu oxigen.

Terapia cu oxigen nu are contraindicatii. 

Rezultate:

= Atenueaza ridurile si decrispeaza trasaturile;

= Redefineste ovalul fetei;

= Regenereaza  straturile  pielii;

= Intarzie imbatranirea pielii;

= Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza aspectul tenului;

= Elimina acneea ;normalizeza secretia de sebum

= Reda luminozitatea si tonicitatea tenului;

= Reduce dramatic petele de pigment.

 

            Preturi:

1 sedinta oxigen hiperbaric fata (peeling, fiola  ,masca, crema de final) durata 1 h – 175 lei

            Abonament 4 sedinte (1sedinta/saptamana) – 600 lei

1 sedinta oxigen hiperbaric fata, gat si si decolteu (peeling, fiola sau ser, masca,crema)- durata 1 h -200 lei

           Abonament 4 sedinte (1 sedinta/saptamana) – 720 lei

 

 

1 sedinta oxigen hiperbaric fata (peeling, masaj,fiola,oxigen hiperbaric, masca,crema) durata 1,15 h – 200 lei

            Abonament 4 sedinte – 720 lei Tratament complet oxigen hiperbric fata
(peeling, abur, masaj, extractii, oxigen hiperbaric 15 min cu ser sau fiola, masca, crema de final )- 1,45 h – 240 lei

Tratament complet oxigen hiperbaric fata, gat si decolteu (peelig, masaj, extractii,fiola sau ser, masca, crema)-durata 2 h – 290 lei

            Tratament oxigen hiperbaric maini (peeling, ser, oxigen hiperbaric) durata 10 min – 70 lei